Oafers Weekend

Logo2019 

Facebook

Zondag 2019

30 juni

 

Op zondag staat Afferden in het teken van de CombineRace en de CrazyCross. Op het weiland aan de Laarstraat zorgen de combines voor de zwarte rookwolken en dit spektakel word afgewisseld met de CrazyCross, hierbij gaat het niet om snelheid maar om het publiek te vermaken door zo orgineel mogelijk deel te nemen. De feesttent is vanaf 16.00uur vrij te bezoeken, binnenkort volgt meer informatie. Parkeren is de gehele dag gratis.

Dit jaar is er geen braderie in de straten van Afferden maar is het wel mogelijk om een kraam te huren op het terrein van de CombineRace en de CrazyCross, hierover volgt binnenkort meer informatie.

 

CombineRace

CrazyCross

Feesttent zondag 2019

Sponsoren 2019

Het Oafers Weekend wordt jaarlijks mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. Zonder deze sponsoren heeft de Stichting Oafers Weekend geen bestaan.

Wij zijn dan ook zeer dankbaar dat deze ondernemers het bestaansrecht van dit prachtige evenement mede mogelijk maken.

 

 

 

 

    

 

        

 

    

 

 

 

    

 

    

 

  

 

 

     

    

 

    

 

    

 

    

 

  

 

     

 

 

 

 

   

Sponsorbrief 2019

Met behulp van vele vrijwilligers organiseren wij komend jaar alweer het 34ste Oafers Weekend in Afferden. Wij vinden het als organisatie belangrijk om zoveel mogelijk inwoners van Oafere en omstreken bij onze festiviteiten te betrekken. Zo staat er op vrijdagavond een avond voor de jeugd op het programma. De zaterdagavond staat te boeken als een echte kermisavond met net zoals vorig jaar muzikale begeleiding van de band SLAMM. Op zondag staan de NK Combinerace en de Crazy Cross gepland. Op de maandag organiseren wij een dorpslunch voor de senioren in het dorp en in de namiddag sluiten wij het Oafers Weekend af met een gezellig matinee. Vanzelfsprekend staat het gehele weekend een kermis in het dorp.

 

Graag willen wij u als ondernemer ook betrekken bij ons evenement. U krijgt de kans om uw bedrijf te promoten bij een breed publiek. Kenmerkend van dit weekend is de NK Combinerace en Crazy Cross die traditioneel op de zondag verreden worden. Dit evenement trekt vele unieke bezoekers uit Maas & Waal en omstreken. U kunt met uw bedrijf opvallen bij deze duizenden bezoekers.

 

Met de opbrengst van het Oafers Weekend worden de KPJ Afferden en Muziekvereniging Eendracht Afferden gesteund. Zij kunnen hiermee op kamp, nieuwe muziekinstrumenten kopen en andere activiteiten voor de Oaferse jeugd organiseren. Kortom, als u ons sponsort draagt u een steentje bij aan een evenement voor de hele omgeving, betaalbare ontspanningsmogelijkheden voor de jeugd en u creëert naambekendheid voor uw bedrijf.

 

Wie zijn onze bezoekers?

Vrijdagavond 500 bezoekers in de leeftijd van 16 t/m 25 jaar

Zaterdagavond 700 bezoekers in de leeftijd van 16 t/m 50 jaar

Zondag Combinerace/Crazy Cross/Feesttent 3500 bezoekers in alle leeftijden

Maandag 100 bezoekers in alle leeftijden

 

Hoe maken wij reclame voor het Oafers Weekend?

* Via onze website www.oafersweekend.nl

* Social Media; Facebook/Instagram/Twitter

* Persberichten in regionale en dorpskranten zoals de Waalkanter en Maas&Waler

* Een flyer die verspreid wordt tezamen met de regionale krant

* Een flyer die verspreid wordt door Maas & Waal

 

Hoe kunnen wij u als bedrijf promoten?

Door naamsvermelding of uw logo op:

* Onze website

* Social Media

* Spandoek in de feesttent

* Spandoeken/borden/vlaggen op het terrein en bij de ingang van de NK Combinerace & Crazy Cross

* Programmaboekjes

* Flyers verspreid door de regionale krant

* Flyers verspreid door Maas & Waal en het omroepen van uw bedrijfsnaam op het terrein van de NK Combinerace & Crazy Cross.

 

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. U kunt bijvoorbeeld een eigen stand inrichten om uw bedrijf te promoten, shirtsponsor of materiaalsponsor worden.

 

Met uw bijdrage kunnen we het Oafers Weekend tot een groot succes maken. Dit jaar zijn de sponsorpakketten aangepast, dit biedt weer nieuwe kansen. Wilt u ons helpen om het Oafers Weekend tot een geslaagd feest te maken?

 

Als u interesse heeft in één van de sponsorpakketten of u wilt een aangepast sponsorpakket, dan vragen wij u te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook zullen wij binnen 3 weken telefonisch contact met u opnemen.

 

Wij zien uw reactie graag tegemoet!

 

Alvast hartelijk bedankt.

 

 

Organisatie Oafers Weekend

 

Privacybeleid Stichting Oafers Weekend

Stichting Oafers Weekend (“Oafers Weekend”, “wij”, “ons” of “onze”) doet er alles aan om je persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen. Alvorens gebruik te maken van onze websites www.hetoafersweekend.nl en/of social media kanalen (bijv. www.facebook.com/hetOafersWeekend/) (hierna te noemen Website) raden wij je aan onderstaand privacy beleid aandachtig door te nemen. Wij kunnen dit privacy beleid van tijd tot tijd wijzigen.

 

Welke persoonsgegevens verzamelen wij?

Ons uitgangspunt is dat wij alleen de persoonsgegevens verzamelen die nodig zijn om contact met je op te nemen. Zodat we je kunnen benaderen om ons te helpen met het organiseren van het Oafers Weekend (op welke manier dan ook) of om je te informeren omtrent je deelname aan een van de activiteiten.
De gegevens die wij verzamelen zijn;
– Naam en adres
– Telefoonnummer
– E-mailadres

 

Waarom hebben wij persoonsgegevens nodig?

Stichting Oafers Weekend verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Correspondentie per mail of telefonisch, om je te informeren over onze activiteiten en je te benaderen om vrijwilligerswerk te komen doen tijdens het opbouwen en afbreken van de tent en vrijwilligerswerk tijdens het feestweekend.

 

Hoe lang bewaren wij gegevens?

Wij bewaren je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

 

Met wie delen wij persoonsgegevens?

Wij zullen jouw persoonsgegevens niet aan derden verkopen. Indien wij gegevens aan derden verstrekken dan doen wij dit alleen omdat dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou of om te voldoen aan

een wettelijke verplichting. Een voorbeeld van wanneer wij gegevens delen is met de gemeente bij het aanvragen van de vergunningen.

 

Beveiliging

Het Oafers Weekend neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gegevens van personen jonger dan 16 jaar

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan zullen wij deze informatie verwijderen.

 

Je gegevens inzien, aanpassen of verwijderen?

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kan via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking stuur dan een gespecificeerd verzoek naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Het Oafers Weekend zal zo snel mogelijk maar in ieder geval binnen vier weken op jouw verzoek reageren.

 

Verschillende media uitingen

Verschillende media uitingen kunnen zijn: print media (flyers, posters enz.), sociale media (Facebook, Twitter enz.) en andere communicatiemiddelen

(o.a. website). Wij willen u vragen akkoord te gaan met het maken van foto’s en video’s waarbij wij gebruik van kunnen maken voor verschillende uitingen onder de naam Oafers Weekend. Indien u niet akkoord gaat zien wij graag een reactie tegemoet.

 

Vragen?

Heb je vragen? Dan kan je ons bereiken via een van de onderstaande kanalen:

E-MAIL: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Dit privacy beleid is opgesteld op 24 mei 2018.