Oafers Weekend

Logo2019 

Facebook

Sponsorbrief 2019

Met behulp van vele vrijwilligers organiseren wij komend jaar alweer het 34ste Oafers Weekend in Afferden. Wij vinden het als organisatie belangrijk om zoveel mogelijk inwoners van Oafere en omstreken bij onze festiviteiten te betrekken. Zo staat er op vrijdagavond een avond voor de jeugd op het programma. De zaterdagavond staat te boeken als een echte kermisavond met net zoals vorig jaar muzikale begeleiding van de band SLAMM. Op zondag staan de NK Combinerace en de Crazy Cross gepland. Op de maandag organiseren wij een dorpslunch voor de senioren in het dorp en in de namiddag sluiten wij het Oafers Weekend af met een gezellig matinee. Vanzelfsprekend staat het gehele weekend een kermis in het dorp.

 

Graag willen wij u als ondernemer ook betrekken bij ons evenement. U krijgt de kans om uw bedrijf te promoten bij een breed publiek. Kenmerkend van dit weekend is de NK Combinerace en Crazy Cross die traditioneel op de zondag verreden worden. Dit evenement trekt vele unieke bezoekers uit Maas & Waal en omstreken. U kunt met uw bedrijf opvallen bij deze duizenden bezoekers.

 

Met de opbrengst van het Oafers Weekend worden de KPJ Afferden en Muziekvereniging Eendracht Afferden gesteund. Zij kunnen hiermee op kamp, nieuwe muziekinstrumenten kopen en andere activiteiten voor de Oaferse jeugd organiseren. Kortom, als u ons sponsort draagt u een steentje bij aan een evenement voor de hele omgeving, betaalbare ontspanningsmogelijkheden voor de jeugd en u creëert naambekendheid voor uw bedrijf.

 

Wie zijn onze bezoekers?

Vrijdagavond 500 bezoekers in de leeftijd van 16 t/m 25 jaar

Zaterdagavond 700 bezoekers in de leeftijd van 16 t/m 50 jaar

Zondag Combinerace/Crazy Cross/Feesttent 3500 bezoekers in alle leeftijden

Maandag 100 bezoekers in alle leeftijden

 

Hoe maken wij reclame voor het Oafers Weekend?

* Via onze website www.oafersweekend.nl

* Social Media; Facebook/Instagram/Twitter

* Persberichten in regionale en dorpskranten zoals de Waalkanter en Maas&Waler

* Een flyer die verspreid wordt tezamen met de regionale krant

* Een flyer die verspreid wordt door Maas & Waal

 

Hoe kunnen wij u als bedrijf promoten?

Door naamsvermelding of uw logo op:

* Onze website

* Social Media

* Spandoek in de feesttent

* Spandoeken/borden/vlaggen op het terrein en bij de ingang van de NK Combinerace & Crazy Cross

* Programmaboekjes

* Flyers verspreid door de regionale krant

* Flyers verspreid door Maas & Waal en het omroepen van uw bedrijfsnaam op het terrein van de NK Combinerace & Crazy Cross.

 

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. U kunt bijvoorbeeld een eigen stand inrichten om uw bedrijf te promoten, shirtsponsor of materiaalsponsor worden.

 

Met uw bijdrage kunnen we het Oafers Weekend tot een groot succes maken. Dit jaar zijn de sponsorpakketten aangepast, dit biedt weer nieuwe kansen. Wilt u ons helpen om het Oafers Weekend tot een geslaagd feest te maken?

 

Als u interesse heeft in één van de sponsorpakketten of u wilt een aangepast sponsorpakket, dan vragen wij u te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook zullen wij binnen 3 weken telefonisch contact met u opnemen.

 

Wij zien uw reactie graag tegemoet!

 

Alvast hartelijk bedankt.

 

 

Organisatie Oafers Weekend

 

Alle rechten voorbehouden - Copyright © Oafers Weekend.