Oafers Weekend

Logo2019 

Facebook

Partyquest 2019

28 juni

PartyQuest

 

Ook dit jaar gaan we er weer een knalfeest van maken tijdens de eerste dag van het Oafers Weekend! 

 

Skoften Sloopservice

Danny Panadero

Matte Frazzie

Silffissa

 

 

Skoften.net omt met een speciale service voor elke gelegenheid waar het de hoogste tijd is voor een goed, dampend en stampend feest. Een feest waarbij je ongestoord he-le-maal uit je plaat kunt gaan: de Skoften Sloopservice!

De Sloopservice ken je van de wekelijkse ‘Breek de Week’-mixen: 3 minuten vol vette early hardcore gecombineerd met een shitload aan beelden van dansende internet-gekkies.

De twee gezichten van één van de grootste mannenblogs van Nederland gaan het land in om elke stage, bezoeker én zichzelf finaal te slopen. Meet Tim, een klein beetje happy, die elke avond zorgt voor superieur stampwerk met een krokante jaren 90 bite. MC Sloopkogel a.k.a. Evert laat het publiek hakken, stampen, zagen, beuken en vooral ZWETEN!

Discotheek, soos, buurt- of bejaardentehuis: niets of niemand is veilig...

 

 

Een show van Danny Panadero is in één woord een belevenis. Na een altijd spectaculaire opkomst begint The voice of Holland aan zijn show met onnavolgbaar enthousiasme en weet hij een zaal in no time naar zijn hand(“jesss”) te zetten. Hij is een entertainer pur sang, die met humor, theater en een fantastische zangstem het publiek weet te raken met onvervalste meezingers. Naast zijn Nederlandse repertoire draait Danny zijn handjes ook niet om voor een Engelstalige hit of een Duitse schlager.

Danny voelt zich overal thuis. In een huiskamer tussen de schuifdeuren, in een klein café aan de haven of een stadion met 20.000 man publiek, het maakt Danny niet uit. Zijn slogan is: “as Danny ut niet singt, wil jij ut niet hore!

 

 

Alle rechten voorbehouden - Copyright © Oafers Weekend.