Oafers Weekend

Programma 2017

Vrijdag

PartyQuest met o.a. Stef Ekkel, Marco Kraats, Mattefrazzie en Bart & Daan!


De regionale dj's Matte Frazie en Bart&Daan hebben geen voorwoord meer nodig. Al jaren maken zij er met landelijke bekende artiesten één groot feest van tijdens PartyQuest. Stef Ekkel is bekend van zijn hits de Woonboot, Op een terrasje en de meest reccente hit Liever te dik in de kist. Met Marco Kraats gaat gegarandeerd het dak eraf! Hij tovert bekende hits om in feestknallers waardoor er een feestlawine zal ontstaan! 

Kaarten zijn te koop bij Croonen Tankstations en Slagerij Tonnie Janssen.

Voorverkoop €8

Deurverkoop €10

 

Zaterdag

Millstreet!


Op het podium tijdens de al jaren uitverkochte kermisavond staat dit jaar de band Millstreet. Met zes rasentertainers op het podium komen alle genres voorbij, niet alleen Top-40 hits maar ook dance, rock, pop en feestmuziek! Ook dit jaar zal FeestDJ Jordi weer aanwezig zijn!

Kaarten zijn te koop bij Croonen Tankstations en Slagerij Tonnie Janssen.

Voorverkoop €8

Deurverkoop €10

 

 

 

 

Zondag

Braderie, CombineRace, Crazy Cross, Korenfestival, Dweilorkesten, oude ambachten en in de tent DaVinci en TransX

 

Braderie

Op zondag 25 juni 2017 vindt de braderie met gebruikte goederenmarkt plaats in Afferden Gld. Met een korenfestival, terrassen met podiums voor de dweilorkesten, oude ambachten en verdere entertaiment zal het weer een gezellige dag worden in de straten van Afferden. De braderie is van 11:00 tot 16:30 uur en u kunt zich daar nu weer voor inschrijven. Daarbij hanteren we dezelfde zeer scherpe tarieven als in 2016.
Dit betreft de volgende tarieven (incl. BTW / excl. stroom):
1 kraam / grondplaats (4 meter) = 30 euro
2 kramen = 35 euro
3 kramen = 50 euro
Food = 60 euro (beperkt beschikbaar)

Schrijf u nu in met daarin de volgende gegevens:
•Naam
•Adres/woonplaats
•Telefoonnummer
•Duidelijke omschrijving van verkoopwaar
•Aantal gewenste kramen/grondplaatsen (en evt. bijzonderheden)

Inschrijven kan via de site, mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 19032958 (beperkt bereikbaar), ook voor meer info!

Combine Race en Crazy Cross
Helaas is het weiland waar wij de laatste jaren gehuisvestigt waren verkocht maar het is de organisatie gelukt om een nieuw terrein te vinden wat geschikt is voor de Combine Race en Crazy Cross zoals we dat al jaren gewend zijn (met uitzondering van vorig jaar natuurlijk). De Crazy Cross is een cross waar het niet gaat om snelheid maar om originaliteit. Meer informatie over de klasses, het reglement en het inschrijven, klik hier!Het bouwen kan beginnen! Denk hierbij wel aan de veiligheid en originaliteit!
Klik hier voor meer informatie over de Combine Race.

Tent
De tent is de gehele dag vrij te bezoeken voor alle leeftijden. Natuurlijk is TransX weer aanwezig en dit jaar ook op het podium: coverband Da Vinci

 

Maandag

Matinee met Duo Xplain en FeestDJ Jordi

Vanaf 16.00uur is de tent voor iedereen geopend om het Oafers Weekend af te sluiten. Gratis entree.

 

 

Alle rechten voorbehouden - Copyright © Oafers Weekend.